Painea din Grau Verde — Sanatate Pura

Introducere

pâine de grâu verde, pâine albă, care unul este mai bine pentru tine și de ce? Multe nutritionist astăzi sunt puternic sugerează că înlocuiți ingestia de pâine albă cu pâine din cereale integrale. Deci, hai sa vedem care este de fapt mai bine pentru tine.

Efectuarea de pâine

Realizarea de pâine începe cu capete de grâu verde. Capul de grâu verde conține tărâțe, germeni și endosperm.

Toate aceste trei părți ale capului grâu verde sunt nutritiv pentru tine.

grau-verde-1

Pâine albă

Atunci când se face pâine albă, singura parte a capului grâu verde folosit este partea de amidon numite endospermul. Prin aceasta toti nutrientii de bune sunt eliminate. Unele pâine albă sunt “imbogatite” pentru a pune nutrienții care lipsesc din nou. Dar aceasta nici măcar nu se apropie de vitaminele naturale și minerale găsite în pâine de grâu verde.

Elementul important lipsește din acest tip de pâine este de fibre. Dar într-o felie de pâine albă conține, de asemenea, aproape 250 de mg de Omega-6, un acid gras esential. Dieta noastră de vest este deja prea mare în Omega-6 și avem nevoie pentru a reduce consumul de surse de Omega-6.

Paine de grau verde

pâine de grâu verde utilizează toate părți ale capului grâu verde, ceea ce face mai nutritivă decât alb. Paine integrala verde are mult mai multe fibre si mai multe vitamine cum ar fi vitamina B6, vitamina E, și crom minerale, zinc și acid folic.

Total pâine de grâu verde pare a avea cea mai buna sursa de vitamine si minerale decat painea alba. Dar pâine de grâu verde facut din boabelor întregi, de asemenea, Omega-6.

Omega-6

Din moment ce am intrat în epoca modernă, consumul crescut de alimente procesate a crescut de absorbție nostru de Omega-6. Avem aproximativ 20 de ori mai mult omega-6 decat avem nevoie. Pentru mult Omega-6 poate afecta sistemul nostru imunitar oferindu-ne boală auto-imună.

Concluzie

Pâine albă nu are toate beneficiile pentru sanatate găsite în pâine de grâu verde. O parte din această pâine poate fi găsit că a fost “întărită”, dar acest lucru nu aduce pâine albă chiar aproape de beneficiile pe care pâine de grâu verde are.

Ambele tipuri de pâine, grâu alb și verde, ar trebui să fie consumate în cantități mici, din cauza sumelor de Omega-6 pe care le au în ele. Pentru mult Omega-6 poate afecta sistemul imunitar cauzand potentiale boli auto-imune care determină sistemul imunitar să atace parti sanatoase ale corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *