O Dieta Cu 1200 De Calorii

Esti gândire de a da 1200 dieta caloriilor un vârtej? Este o dieta foarte răspândită, după cum veți găsi, dacă faci o simplă căutare pe internet. Dar ce este aceasta dieta vorba, care sunt beneficiile și este greu să se mențină? Mai mult la punct, este sănătos și în condiții de siguranță, și funcționează?

Pentru început permiteți-mi să inerject care mananca 1200 de calorii pe zi, nu este pentru fiecare. Unele persoane vor necesita mai mult de faptul că atât de aceasta depinde de tipul de corp. Dar 1200 a fost numărul stabilit de către puterile care să fie, deoarece este considerat a fi suma “nutrițional adecvat” din caloriile zilnice necesare de către cei mai mulți oameni. De asemenea, este recomandat ca numărul de bază de calorii, care este acceptabil pentru pierderea în greutate în condiții de siguranță. Dar poate fi extrem de dificil de a urmări și rămânem la acest număr de calorii în fiecare zi și poate lăsa puțin loc pentru variații de dieta.

Dacă mâncați prea putine calorii, puteți deveni oarecum slab și letargic și știm că acest lucru nu este un loc distractiv de a fi. Acesta este motivul pentru “diete foame” nu funcționează. Cu toate acestea, 1200 dieta caloriilor poate fi nutritive și, de asemenea, produce un deficit de calorii, care este esentiala pentru pierderea in greutate. Multe programe de dieta va utiliza numărul 1200 ca o bază pentru planurile lor de masa de zi cu zi.

Ce factori influențează caloriile necesare de zi cu zi? – Varsta – sex – nivelul de activitate – greutate curent – afectiuni medicale – rata metabolica

Beneficiile 1200 dieta caloriilor: Ideea principală este că ai mai multe sanse de a lua parte doar alimente sănătoase pentru a menține cerințele de calorii. Acest lucru vă ajută să evitați consumul de peste si consumul de junk food.

Este foarte ușor de a consuma 1200 de calorii pe zi, rapid și mai mulți oameni se trezesc merge peste pragul.

Twist:

Nu există o altă metodă mai ușoară, care vă pot ajuta să rămânem la o dieta 1200 calorii și că este, prin vizionarea de calorii de peste o săptămână în loc de pe zi. Apoi, se aplică tehnica sănătos de a folosi două pe termen scurt 24 oră perioade de post intermitente in saptamana. De a face acest lucru veți obține nu numai beneficiile de același deficit de calorii, la sfârșitul săptămânii, dar în cele cinci zile ale săptămânii, care vă va fi de alimentatie va fi de fapt capabil să mănânce mai mult …

Permiteți-mi să explic matematica. 1200 de calorii pe zi, înmulțit cu șapte zile = 8400 calorii pe saptamana. Dar cu răsucire a adăugat de două 24 oră posturi pe termen scurt din saptamana se va arata ceva de genul: La 3 mese pe zi vă sunt permise 400 de calorii pe masa, nu? Deci, dacă rapid o zi de la zicem, 17 după cină și să mănânce din nou la 17 cina a doua zi, atunci ai postit prin două mese, corect?

Asta înseamnă 2 mese la 400 calries vine la un total de 800 de calorii pe care nu a luat în timpul dumneavoastră 24 oră de repede. Dacă faceți acest lucru, spune, luni și joi numarul total de calorii pe care nu s-ar fi consumat va totaliza de la 1600 de calorii.

Într-o perioadă de șapte zile la trei mese pe zi, care vine la 21 de mese pe săptămână, la 400 de calorii pe masă. Dacă voi rapid de două ori pe săptămână vă va tăia 4 mese în timp de o săptămână, care este de 1600 de calorii. Ia aceste 1600 de calorii și împărțiți-le în cele 17 mese care au rămas și tu ieși în jurul valorii de 94 de calorii le puteți adăuga la fiecare din cele 17 mese care iese la 494 de calorii pe masă în loc de doar 400 de calorii pe masă … nu prea rău, nu-i asa? Sau poti manca un sfert masă pe zi de 282 de calorii … că este un curcan tip sandwich în plus o zi în zilele pe care le mananca. Care ar putea face diferența dintre victorie sau înfrângere, dacă vă decideți să ia pe 1200 dieta caloriilor.

Postul intermitent pe termen scurt a permis mai multe persoane pentru a reduce de calorii pe termen lung, ceea ce duce la pierderea in greutate pe săptămână. Cea mai bună parte de a pierde in greutate prin acest mijloc este faptul că este mult mai probabil să fi pierderea in greutate permanenta. Personal, această metodă a lucrat minuni pentru mine si am încă să ia prima plimbare pe 1200 dieta caloriilor … pietre chestiile astea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *