Import Export în Bulgaria

Bulgaria a fost dată sub regimul comunist și în conformitate cu această regulă tot ceea ce a fost extrem de centralizat. Industriile au fost în principal, agricultura concentrat și tot ceea ce a fost administrate de stat. În prezent, Bulgaria și-a revenit remarcabil din care economia instabil și slab. Țara a început cu succes privatizarea sectorului agricol și este, de asemenea, în curs de dezvoltare rapid în zonele industriale. Zona de pădure a fost, de asemenea, adus sub radar pentru exploatare comercială. Cu toate acestea, guvernul protejează, de asemenea, o parte a pădurii de la toate activitățile.

Astfel, guvernul a plecat in pentru durabile planificate a dezvoltat pentru țară. Ca majoritatea oamenilor de afaceri cu experiență va ști, o economie în curs de dezvoltare rapid, de obicei, are un potențial ridicat de profit. Care este Bulgaria a devenit una dintre cele mai frecvente destinatii pentru afaceri de export / import. E mai mult un motiv solid în spatele o astfel de migrare. Bulgaria este un importator activ și exportator de multe produse, iar unele dintre ele sunt foarte importante cum ar fi produse alimentare pentru consum de masă.

Încă de la tara oprit de pescuit la mare adâncime, a fost importă cantități mari de pește destul de regulat – de exemplu. Având în vedere că țara are o economie agrară proprietate privată (98% în 2004), în cele mai multe dintre regiunile sale, producția de masă a culturilor comerciale este mare. Se exportă astfel cantități mari din acest produse în fiecare an.

Prin urmare, economia bulgară este o piață foarte favorabil pentru a începe afacerea dvs. de import / export inch Un lucru foarte profitabil despre Bulgaria este cererea pentru un produs de masă. Cei mai multi oameni de afaceri nu au de a găsi o nișă pentru a lucra la, deoarece există deja atât de mult a cererii pentru produse de masă.

De exemplu – industria minieră este unul foarte important în Bulgaria și este una foarte mare de asemenea. Acesta este unul dintre principalele sectoare care conduce întreaga economie. Ca întotdeauna, minerit eficientă presupune nu numai pricepere, dar, de asemenea, mașini extrem de specializate. Bulgaria nu produce mașini, cum ar fi acest lucru și de aceea trebuie să fie importate. Acesta este un domeniu competitiv deja, dar puteți face o mulțime de profit în cazul în care puteți obține inch

O majoritate a forței de muncă, de asemenea, lucrează în sectorul serviciilor. Acești oameni au nevoie, de obicei, produse mainstream de consum, care sunt accesibile și încă de o calitate standard. Aceasta include electrocasnice, electronice, îmbrăcăminte, etc Acesta este un alt domeniu în care un importator poate găsi o mulțime de potențial de afaceri.

Activitățile miniere produc minerale, care sunt în cerere mare în afara țării. Acesta este un potential domeniu care poate fi exploatat pentru o cantitate semnificativă de profit. Ca un exportator, va trebui să vă asigurați că vă dau producătorii cele mai bune rate de cumpărare. În acest fel vă puteți asigura că veți obține cele mai bune din ceea ce au. Aceasta, la rândul său, vă va permite să scoată la licitație aceste minerale de înaltă calitate la cel mai mare ofertant în afara țării, la o marjă bună.

Ca un om de afaceri de import / export, trebuie să aveți un ochi pentru detalii. Cu dreptul de set de contacte și pași, puteți deveni cu ușurință un jucător mare în industrie. Ca întotdeauna, alege industria dumneavoastră în funcție de experiența din trecut și / sau domeniu de specializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *