Despre Italia Import-Export

Italia este o piață foarte profitabilă pentru a începe o afacere de import export inch FMI (Fondul Monetar Internațional), a declarat, în 2008, Italia este a șaptea cea mai mare economie din lume și al patrulea cel mai mare din Europa. Așa că ar trebui să vă spun exact cât de mult economia italiană este înfloritoare acum. Banca Mondială afirmă că țara vă oferă o mulțime de libertate a comerțului, afacerile deschise și să investească. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care țara a văzut o astfel de creștere exponențială.

Există unele dintre motivele pentru care Italia este vizat de o mulțime de oameni de afaceri din întreaga lume. Timp oricând în prezent este momentul potrivit pentru a face saltul în Italia și începe obtinerea picioarele ude în mediul italian. Asta, desigur, se aplică numai dacă sunteți nou la afaceri de import / export. Pentru cei care au făcut acest lucru de ceva timp acum, este timpul să își extindă operațiunile de la frumoasa Italia.

Italia are o multime de avantaje în spatele ei și unul dintre ele este patrimoniului cultural de mult că țara poartă. Acesta este un loc uimitor pentru a fi la și în cazul în care linia dvs. de lucru implică de lucru cu cultura locală și articole conexe, Italia se poate dovedi a fi o piață foarte puternic pentru tine. De exemplu, industria turismului este printre principalele industrii care sunt înfloritoare acolo. Aveți posibilitatea să investească în industria turismului și se așteaptă profituri mari.

Industria de turism vă oferă posibilitatea de a atât mărfuri de import și export în și din Italia, respectiv. Industria este strâns legat de sectorul hotelier și, împreună, aceste industrii importa o mulțime de elemente. Aceste elemente variază de la materiale de alimentare de luat masa amendă pentru sisteme de securitate și echipamente de explorare.

Când vine vorba de exportatori, puteți exporta întotdeauna diferite artefacte și elemente care se găsesc și generate de industria respectiv. Poti sa te uiti apoi la la cele două mari industrii din tara – transport și de moda.

Nimeni nu are nevoie de a spune de două ori că italienii știu masinile lor. Acestea sunt cunoscute pentru automobile fantastice și, de fapt, gigantul auto Fiat este cea mai mare companie industrială din Italia. Având în vedere că este o industrie mare, importă cele mai bune elemente din afara care sunt necesare pentru procesul de fabricație. De roboți linia de asamblare până la piese auto specifice, se pot face bani mari de importul de aceste elemente. Puteți exporta desigur mașinile finite și, de asemenea, piese auto care sunt fabricate în Italia.

Când vine vorba de moda, Italia este Choc-un bloc cu super-designeri de moda stele – Versace, Armani, Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Prada, Benetton si multe altele sunt designeri de moda italiene. Țara poate da cu ușurință Franța o rulare pentru bani ei in moda. Industria modei este foarte mare și se importă o mulțime de elemente exotice. Cele mai multe dintre ele vin din subcontinentul asiatic și regiunile înconjurătoare. Și ei exporta produse in cantitati mari, deoarece cererea pentru aceste produse în afara țării este exploziv. Prin urmare, dacă aveți posibilitatea să apăsați în aceste piețe, puteți lucra într-un fel sau în ambele sensuri și de a face profituri uriașe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *