De Unde Cumperi Cele Mai Ieftine Elicoptere cu Telecomanda?

Un radio cu patru canale este necesar elicopterele mici fix rc deși există, de asemenea, micro elicoptere cu telecomanda ieftine folosind un sistem cu două canale de control infraroșu. Colectiv pas choppers RC necesită un minim de cinci-șase canale cu a fi popular. Interacțiunea normală a diferitelor mecanisme de control a dus la radio avansate pentru a include funcții reglabile de amestecare, cum ar fi acceleratie / De unde cumperi cele mai ieftine elicoptere cu telecomanda / colective. Prețul de radio este în intervalul de 100 dolari la 2000 dolari USD. Factorii de decizie cunoscute de controlere radio specifice elicoptere cu telecomanda ieftine includ Futaba, Sanwa, JR, Hitec și Spektrum. Interfața cu utilizatorul preferat pentru emițătoare elicopter cu telecomandă în timpul începutul hobby la inceputul anilor 1970 la 1990 a fost “noduros” sau “unic băț” stilul de transmitator multi-canal de control de la distanță. Aceasta avea o unitate primară joystick cu două axe și o rotație, buton special de auto-centrare peste arborele unic joystick pentru toate cele trei elicoptere cu telecomanda ieftine controlate de la distanță de control aerodinamice. Acestea sunt integrate într-un singur mecanism de control primar.

spin-master-air-hogs-jackal-cel-mai-ieftin-elicopter-cu-telecomanda

Deplasarea verticală și orizontală a unei astfel de joystick oferă un control ciclic, butonul fiind folosit pentru a opera controlul rotorului cozii. Exemple de astfel de aparate de radio nu au fost disponibile atunci când producătorii făcut noi unități la începutul anilor 1990. Există noi unități și astăzi fiind realizate de electronice RC elicoptere cu telecomanda ieftine pasionaților din America de Nord pentru uz personal. Radio utilizate în elicoptere cu telecomanda ieftine controlate de la distanță emite semnal FM în două modulații. Modularea PPM este modul ieftin în comparație cu PCM și este utilizat în mod normal în elicoptere cu telecomanda ieftine low-end. Din cauza lipsei de un seif nu, este mult mai potrivit pentru mai puțin periculos, mic tip de model de elicoptere cu telecomanda ieftine controlate de la distanță. Radiouri High End sunt caracterizate prin PPM și modularea PCM pentru o natură mai bună compatibil cu toate receptoarele radio.

Pulse Code Modulation (PCM).

PCM este un sistem de radio folosite în elicoptere cu telecomanda ieftine RC în care poziția comandată de o unitate servo este transmis ca un număr codificat digital. Producătorii folosesc propriul lor sistem de proprietate, pentru codificarea numărul cu mai multe niveluri de precizie. Numerele variabile este de biți pe locație servo. Rc elicoptere cu telecomanda ieftine filtru, utilizarea Futaba PCM-1024 și G3 PCM, JR utilizați Z-PCM atunci S-PCM. PCM nu difuzează toate pozitiile la un moment dat, în scopul de a economisi timp. Trimiterea pozițiilor impare se face absolut într-un cadru cu mai adaugat ca numai diferențele față de valorile lor recente. În cadrul următor, acțiunea opusă se face. Utilizarea PCM în telecomanda elicoptere cu telecomanda ieftine radio este inclusiv o sumă de control la sfârșitul cadrului pentru verificarea validității semnalului. Când apare interferențe și de sosire a semnalului este distorsionat la receptor, atunci suma de control este utilizat pentru a ști originalitatea sa. În cazul în care nu există interferențe, o caracteristică numit Failsafe este implementată pentru stabilirea locațiilor servo într-o locație prestabilită sau le deține la ultima locație corectă.

Modularea puls-poziție este schema radio pentru elicoptere cu telecomanda ieftine rc este prin locul comandat pentru o unitate servo este transmis ca ciclu al impulsului transmis pe locație servo.

Spread Spectrum

Futaba face uz de frecventa de banda 2.4GHZ loc a diferitelor frecvențe în intervalele MHZ inferioare. Lucru bun este că radiouri nu mai folosi frecvență fixă ​​în timpul zborului, dar mai multe frecvențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *